Workshop gedichten schrijven bij het Marikenhuis

Van onze redactie
15 december 2023

Woensdag 10 januari van 13.30 – 16.30 uur kun je deelnemen aan de workshop ‘Het schrijven van gedichten’ in het Marikenhuis, centrum voor leven met en na kanker.

Zeven workshops schrijven in 2024
In het nieuwe jaar 2024 geeft schrijfdocent Maria van den Hombergh, vrijwilliger bij het Marikenhuis, zeven workshops, elk met een ander thema. De workshop ‘Het schrijven van gedichten’ is de eerste in de reeks.

Kun je dat leren, dichten? Ja, dat kan. In deze workshop leer je zintuiglijk en beeldend schrijven. Je ervaart hoe ritme en taal met elkaar samenhangen. Wat de inspiratiebron kan zijn om te komen tot het schrijven van een gedicht. En natuurlijk maak je kennis met verschillende soorten dichtvormen. Je gaat naar huis met minstens vier eigen geschreven gedichten.

De overige workshops (met als thema’s korte verhalen, kinderverhalen, sprookjes, associatief schrijven, columns en creatief schrijven) vinden later in het jaar plaats in maart, mei, juli, augustus, oktober en  december. Houd onze website in de gaten. De workshops zijn los van elkaar te volgen. Wel graag aanmelden via de website. Voor deze activiteit vragen we een bijdrage van € 2,50.

Open inloop en andere activiteiten
Ook kun je deelnemen aan mindfulness, healing touch, haptonomie of een inspirerende kookles. Naast deze en andere activiteiten staat de deur voor je open van maandag tot en met donderdag van 13.00 – 16.00 uur. Heb je behoefte aan een luisterend oor, wil je de sfeer proeven of ben je benieuwd wat het Marikenhuis je te bieden heeft? Kom gerust langs voor een kop koffie of thee. Je bent welkom.

Ga voor meer informatie en aanmelding naar Agenda (marikenhuis.nl).


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen