Kroon Montage Zonwering & Rolluiken wenst u prettige feestdagen!

Van onze redactie
13 december 2023
“Wij begrijpen heel goed dat u onze producten op ware grootte wil zien, de materialen wil voelen en het op u in wil laten werken. Daarom hebben wij een showroom aan de Buys Ballotstraat 14 in Wijchen waar u onder andere onze binnenzonwering kunt bewonderen. Hier staan wij voor u klaar om advies te geven over bijvoorbeeld jaloezieën, raamdecoratie, rolgordijnen en shutters”, vertellen de zonweringspecialisten van de regio van Kroon Montage enthousiast! 

Kroon Montage, al meer dan 30 jaar gevestigd in Wijchen, denkt met u mee over wat het beste aansluit bij uw woonruimte, zodat u naar huis gaat met een zonwering op maat. U maakt in de prachtige showroom kennis met Leo Kroon, Cynthia en Nancy Kroon en zijn onderdeel van het familiebedrijf. Ze zorgen graag voor de kroon op uw woning! 

“Naast binnenzonwering bieden wij ook buitenzonwering, zoals screens, zonneschermen  en rolluiken. Wist u dat met rolluiken energie bespaart wordt? U kunt bij ons terecht met of zonder afspraak. Daarnaast kunt u bij ons een afspraak maken via de website voor in onze showroom. Zo bieden wij de beste service aan onze klanten.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze binnenzonwering of een zonwering op maat, neemt u dan contact op met ons team via www.kroonmontage.nl. Wij helpen u graag verder!”  Mail om een afspraak te maken naar: info@kroonmontage.nl.

Maak online een afspraak voor in de showroom via: 
kroonmontage.nl/showroom/afspraak-showroom.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen