Verdachten steekincident vanavond in beeld bij Opsporing Verzocht

Van onze redactie
12 december 2023

De politie maakt vanavond om 20.30 uur op NPO 2 bij Opsporing Verzocht de beelden openbaar waarop drie personen die betrokken zijn bij het dodelijke steekincident in de Couwenbergstraat te zien zijn.

Zondagavond rond 19.15 uur kreeg de politie meerdere meldingen van een vechtpartij aan de Couwenbergstraat. Drie mannen kwamen in conflict met een man en een vrouw in een kleine, donkere auto. Even na het ontstaan van de vechtpartij kwam er nog een man aan, die zich bij de man en de vrouw voegde. Er werden over en weer klappen uitgedeeld. De ruzie verplaatste zich over straat, onder het oog van verschillende getuigen en eindigde met het steekincident, waarbij twee mannen gestoken werden. Een 61-jarige man uit Oosterbeek raakte gewond. Een 38-jarige Arnhemmer overleed aan zijn verwondingen. De derde man, een 34-jarige uit onbekende woonplaats, kwam met de schrik vrij. Na het steekincident vluchtten de man en de vrouw en de man die zich later bij hen voegde.

Eerder riep de politie getuigen op zich te melden. Op internet circuleerden beelden van de vechtpartij, waarop de betrokken personen te zien zijn. De politie heeft alle beelden verzameld. Vanavond om 20.30 uur op NPO2 worden een aantal van deze beelden getoont bij Opsporing Verzocht. Het team dat de zaak onderzoekt, hoopt dat zoveel mogelijk mensen gaan kijken, om de identiteit van de verdachten vast te stellen.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen