15 gouden tickets voor bioscoopfilm Willy Wonka in Belga-producten

Van onze redactie
8 december 2023

In diverse producten van Chocola Belga zitten tickets voor de bioscoopfilm van Willy Wonka. Met deze actie wil Chocola Belga twee leuke dingen combineren, namelijk een avondje weg naar de bioscoop en chocola. In totaal zijn er 15 gouden tickets ter waarde van €20,-.

In de Chocola Belga-winkels van Nijmegen (Bisschop Hamerstraat 6) en Arnhem zijn 15 bioscoopbonnen ter waarde van €20,- verstopt in de producten van Belga. Per winkel zullen er meerdere bonnen verspreid worden over de hele maand. “Hierdoor blijft het voor iedereen spannend om bij ons te komen winkelen. Want stel je voor dat je een mooie doos bonbons aan iemand geeft met daarnaast een bioscoopbon? Of dat je voor jezelf een heerlijke reep koopt en net die bioscoopbon treft! Hoe leuk is dat!”, vertelt ondernemer Angela Krijgsman.

Klanten van Chocolade Belga kunnen net als in het originele verhaal van Willy Wonka op zoek naar het gouden ticket. “Alleen kun je helaas niet de winkels van Chocola Belga verdienen, maar wel een avondje weg voor 2 personen naar een leuke film. “Niemand in de winkel weet waar de bioscoopbonnen zitten. Ook niet het winkelpersoneel. "Natuurlijk wel onze chocolatiers die de tickets verspreiden onder de producten.”, aldus Angela Krijgsman. “Het voelt een beetje alsof ik zelf Will Wonka mag zijn. Want samen werken we aan het idee om de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken en dan ook nog eens gouden tickets mogen uitdelen is wel gaaf.”

 
Wonka
De film Wonka is gebaseerd op het bijzondere personage in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en een van de best verkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen. In deze onweerstaanbare, fantasierijke film maken kijkers kennis met een jonge Willy Wonka, die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld lekkerder te maken. Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen