Poelmann van den Broek advocaten in actie voor Serious Request 2023

Van onze redactie
6 december 2023

Poelmann van den Broek is een advocatenkantoor dat door het hele land, en zelfs daarbuiten, ondernemers bedient. "Maar we zijn begonnen in Nijmegen en daar tot op de dag van vandaag gevestigd. In ons MVO-beleid speelt de regio Nijmegen dus een belangrijke rol."

"Voor ons is het daarom niet meer dan logisch om ons steentje bij te dragen aan Serious Request’s Glazen Huis dat dit jaar op de Grote Markt in Nijmegen staat en zich inzet voor de Stichting ALS Nederland."

Verandering
"Met trots kondigen we daarom een opmerkelijke verschuiving aan in onze jaarlijkse kerstactie, gericht op het vergroten van maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. Arjan Stuij, directeur: We hebben dit jaar besloten om een andere weg in te slaan, weg van de traditionele kerstattenties voor onze gewaardeerde klanten. In plaats van de gebruikelijke kerstkaarten of attentie als teken van waardering, kiezen we ervoor om daadwerkelijk impact te maken door een donatie te doen aan het Glazen Huis van Serious Request.”

Een verschil maken
"Als kantoor streven we ernaar om een verschil te maken, niet alleen voor onze klanten of in de rechtszaal, maar ook in de bredere samenleving. Deze verandering in onze jaarlijkse kerstactie weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen," aldus Arjan Stuij directeur van ons kantoor.

Samen
Het kantoor zal niet alleen namens henzelf doneren, maar ook hun collega’s en klanten aansporen om deel te nemen aan deze actie. Arjan: “We vragen klanten om in plaats van ons een traditioneel bedankje te sturen, zelf een donatie te overwegen aan dit goede doel. Bovendien zullen zij later de gelegenheid krijgen om te stemmen op het nummer dat namens het kantoor zal worden aangevraagd tijdens de live overhandiging bij het Glazen Huis.”

“Met dit initiatief beogen we samen met onze klanten een steentje bij te dragen aan het succes van het Glazen Huis en natuurlijk vooral Stichting ALS Nederland te ondersteunen in hun strijd tegen deze slopende ziekte.”

"Loopt u ook warm van deze actie? Dan vragen wij u samen met ons een bijdrage te leveren aan dit mooie doel. Via deze knop komt u direct op de donatiepagina. Alvast bedankt!"


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen