Lock me out! ALS - 3FM Serious Request in Nijmegen

Van onze redactie
5 december 2023

Je hebt het vast al gehoord: 3FM Serious Request komt van 17 tot en met 24 december naar de Grote Markt in Nijmegen!

Goede doel: ALS
Huis voor de Binnenstad van de gemeente Nijmegen laat weten: "Tijdens de eerste week van de Winterweken hebben wij hier natuurlijk alle aandacht voor. Zo organiseren wij een silent disco in de voormalige Carolus-bioscoop en gaan wij schaatsten verkopen waarbij de opbrengst bedoeld is voor ALS. Er ontstaan talloze andere initiatieven voor het goede doel, Nijmegen op zijn best! Doe ook mee en kom in actie! Kijk op https://www.npo3fm.nl/kominactie. Wil je met jouw bedrijf ook iets doen, maar weet je niet goed wat? Doe dan mee aan ‘Lock me out’ voor ALS."

Doe mee aan Lock me out!
De opbrengst van 3FM Serious Request gaat dit jaar naar Stichting ALS Nederland. Uiteraard komt ALS Nederland als organisatie zelf ook in actie, dit doen ze met ‘Lock me out’! Graag willen ze jou uitnodigen om samen met hen ook in actie te komen.

Van 17 tot en met 24 december staat het Glazen Huis in Nijmegen. De opbrengst wordt besteed aan onderzoek naar ALS en de verwante ziekten PSMA en PLS en aan hulpmiddelen voor patiënten. ALS is een dodelijke ziekte die alle spieren één voor één uitschakelt, waardoor je gevangen raakt in je eigen lichaam.
 
We dagen je uit 
Kom met jouw collega’s in actie en sluit je net als de dj's van NPO 3FM op! Kies een dag of nacht en een opvallende locatie (op kantoor of op een andere kenmerkende plek). Activeer vervolgens de mensen om je heen om te doneren zodat jullie jezelf kunnen bevrijden.

Hoe kun je meedoen?
1)    Kies een unieke locatie
2)   Registreer jouw Lock me out! – actie op de actiepagina van 3FM
      Vermeld in de actietitel altijd ‘Lock me out!’.
      Doe dit door te vermelden waar je het doet, bijvoorbeeld: Lock me out! @ het voetbalstadion
      Of voor wie je het doet, bijvoorbeeld: Lock me out! voor Jan
3)    Verzamel je spullen.
4)    Sluit jezelf voor een (deel van) de dag of nacht op en vraag mensen om te doneren, zodat jij (en je collega’s) bevrijd kunnen worden. Je kunt gemakkelijk donaties vragen met behulp van de kant-en-klare toolkit van 3FM.

Belangrijk!
Let er wel op dat je voldoet aan de Kom in actie-voorwaarden van 3FM Serious Request. De actie moet geheel in het teken staan van 3FM Serious Request. Je mag bijvoorbeeld met jouw actie geen nieuwe leads werven of extra verkoop realiseren. Ook geeft de mediawet beperkingen. Je mag geen media inkopen om de actie onder de aandacht te brengen. Wel mag je als bedrijf bestaande relaties oproepen om samen met jou in actie te komen.

Met jouw actie draag je bij aan een wereld zonder ALS! 
MEER INFORMATIE

Hulp bij registreren van actie
Heb je hulp nodig bij het registreren van jouw actie? Neem dan contact op met Rianne Cranshof van Stichting ALS Nederland.
NEEM CONTACT OP

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen