Kerst Sing along met Panta Rhei Vocaal

Van onze redactie
1 december 2023

Wanneer: Zondag 17 december van 10 tot 16 uur
Waar: Trainingscentrum Michi, Staddijk 41, 6537 TW Nijmegen.
Kosten:  40,00 euro (inclusief koffie/thee en wat lekkers)

Zondag 17 december organiseert Panta Rhei Vocaal weer een Kerst Sing along voor iedereen die het leuk vindt om samen te zingen. "Deze dag werken we onder leiding van dirigent Frank Litjens aan verschillende mooie kerststukken in diverse talen."

Samen zingen verbindt, maakt blij en laat ons even de waan van de dag vergeten. In een wereld waar vrede nog steeds niet vanzelfsprekend is, is het fijn om in onze eigen omgeving saamhorigheid en geborgenheid te ervaren. "Wij nodigen je graag uit voor onze Kerst Sing along, waarbij een gezellig samenzijn in Kerstsfeer en mooie muziek maken vooropstaan.

Je ontvangt tijdig de digitale bladmuziek, zodat je je thuis kunt voorbereiden. Dat zingt veel fijner. Ervaar hoe het is om samen te zingen met een klankvol resultaat en een vredig en voldaan gemoed als  beloning. Op naar Kerst!!

Dit jaar zal de Kerst Sing along plaatsvinden in Trainingscentrum Michi, een mooie locatie in een groot park in Nijmegen Dukenburg. Het is heel goed te bereiken via de A73, afslag 2 Dukenburg en er is ruime parkeergelegenheid.

De workshop gaat door als er minimaal 40 aanmeldingen zijn. Dus vraag vooral mensen uit je omgeving om gezellig mee te doen."

Opgeven vóór 3 december via deze link.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen