Foto's: Gezellig én emotioneel bezoek NEC bij Amalia Kinderziekenhuis

Van onze redactie
29 november 2023

Op woensdag 29 november bracht de Nijmeegse eredivisieclub een bezoek aan het Amalia Kinderziekenhuis. Jaarlijks komen zo’n 25.000 kinderen met allerlei aandoeningen in het ziekenhuis aan het Geert Grooteplein Zuid 32 terecht. De patiëntjes stelden onder leiding van Wilco van Schaijk vragen aan Rogier Meijer, Dirk Proper, Lasse Schöne, Bart van Rooij, Bram Nuytinck en Jasper Cillessen.
Die luidden als volgt: Wat is je favoriete drankje? Welke kleding draag je het liefst? Heb je een vriendin? en Welke spelletjes speel je zoal? Dat leverde grappige reacties op en zo werd ziek zijn toch een klein beetje leuker op deze middag. Want zoals iedereen zich wel voor kan stellen, is dit natuurlijk altijd een emotioneel, maar ook bijzonder bezoek dat veel indruk bij alle betrokkenen achterlaat. 

Na deze grappige “persconferentie” was er het grote fotomoment van de selectie met de verpleging en de kinderen. Als afsluiting werd er ook nog even een potje gevoetbald. Al met al een gezellige middag waar ook alle selectiespelers inclusief “Snotje” en “Brambo” aanwezig waren. U raadt het al: dit was een antwoord op een vraag van de kids. Het zijn namelijk de bijnamen van Sontje Hansen en Bram Nuytinck. Leuk toch?!

“Het doel van deze middag was om de zieke kinderen met een glimlach naar hun kamer te laten gaan. Dat is prima gelukt”, liet Lasse Schöne tot slot weten. Goed gedaan NEC-selectie en NEC Maatschappelijk!

BEKIJK HIER ONS FOTOVERSLAG


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen