Mercy John daagt zichzelf uit tijdens soloconcert

Van onze redactie
26 november 2023

De Nederlandse singer-songwriter Mercy John is inmiddels een gevestigde naam en heeft al een aantal Nederlandse theatertournees achter de rug. Op vrijdagavond 8 december komt hij naar De Brauerij aan de Mehrer Strasse in Kranenburg-Niel in Duitsland.

Zij naam is onherroepelijk verbonden aan Stephanie Struijk en Danny Vera. Ze namen zijn songs Five More Days en Roller Coaster op. Zijn CD’s This Ain’t New York (2017), Let It Go Easy (2019), Cruel Love (2019) en Nights On Fire (2022) brachten hem op grote festivals zoals Tuckerville, Ramblin Roots en Polderpop in Leuth.

De muziek van John zou je kunnen omschrijven als Americana Pop. Muzikaal en tekstueel begeeft hij zich buiten de gebaande paden, met een wat rauwere sound, die zeker niet onder doet voor een Ryan Adams, Josh Ritter of een Jason Isbell. Tijdens zijn zeer succesvolle theatertournee “Cruel Love” bracht Mercy John, gewapend met gitaar en een mondharmonica, zijn liedjes en verhalen nog dichter bij zijn publiek.

De entree bedraagt € 15. Wil je zeker zijn van een comfortabele zitplaats dan is inmiddels gebleken dat vooraf reserveren geen overbodige luxe is. Reserveren kan via het cultuurprogramma op de website van De Brauerij.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen