Wie met eigenaar Floyd Schoenaker van Eetbar Bloom lunch-diner-drinks in de Lange Hezelstraat 107 praat, waant zich al snel in de wijde wereld van voedsel. Bloom en de 32-jarige Floyd zijn namelijk werelds georiënteerd. Van zijn wereldmenu wordt gretig genoten in Nijmegen!
Dat bestaat o.a. uit: TOM KHA SOEP (V) oesterzwammen | gember | koriander
DUMPLINGS (4) (V) kip | kewpie | chilisaus
BEEF SPRING ROLLS zoet zure groenten | chili pinda dressing | koriander
GROENE ASPERGES (V) burrata | pittige tomaten salsa | dukkah
CEVICHE ZEEBAARS leche de tigre | grapefruit | avocado crème.
Vervolgens krijg je een vlees-, vis- én vegagerecht als hoofdgerecht, aangevuld met frites en salade. Dit menu is ook volledig vegetarisch te verkrijgen. Tevens is Eetbar Bloom toonaangevend op het gebied van cocktails! Je kunt er kiezen uit meer dan 40 soorten!
Floyd: “Het is ook de combinatie van onze gerechten met de cocktails die zeer op prijs gesteld worden. Die bestellen dan onze High Cocktail, Wine of Beer en genieten dan van drie gangen met bijpassende kleine gerechten; lekker en supergezellig!”
Eetbar Bloom is in 3.5 jaar tijd uitgegroeid naar een hotspot in Nijmegen met 35 man personeel! Keer proberen? bekijk en reserveer dan via eetbarbloom.nl/menukaart