Tallia Babai Azar is finalist Miss Teen of Gelderland!

Van onze redactie
22 november 2023

De 16-jarige Tallia Babai Azar is woonachtig in de Meijhorst en zit op de vmbo-school Yuverta. Als we de scholier vragen waarom ze zich aanmeldde, laat ze weten: “Ik was 15 jaar toen ik mezelf voor het eerst aangemeld heb voor Miss Teen of Gelderland, maar toen ben ik niet uitgekozen. Nu dacht ik: ik wil het opnieuw proberen, want ik wil echt kijken of ik in dit wereldje mijn weg kan vinden. Let wel: het is meer dan alleen maar mooi zijn.”

Op vrijdag 15 december in Zutphen is de grote finaledag. Als we haar vragen wat ze uit wil stralen, antwoordt ze: ik wil mezelf zijn en iedereen is goed zoals hij/zij is. Mensen moeten trots zijn op zichzelf, want iedereen is perfect op zijn/haar manier!
Ik heb in de voorbereidingsweken al veel geleerd. Bijvoorbeeld catwalk lopen, poseren, dansen, praten in het openbaar en dat was superleuk. Ik wil dan ook graag speciaal Maureen, Nikki en Matilde bedanken voor het feit dat ze hun hart en ziel erin gestopt hebben om ons te helpen naar de finale toe. Zonder Maureen was het dansen echt onmogelijk geweest!”

Wil jij ook dat Tallia Miss Teen of Gelderland 2024 wordt, dan kun je hier op haar stemmen! Hiervan gaat 20% naar de Linda Foundation. Die houdt zich bezig met armoede in Nederland. Zij helpen arme gezinnen! Stemt u hier op Tallia Babai Azar uit Nijmegen?. 


Dit bericht delen:

Advertenties