Emporium Festival start kaartverkoop zonder prijsstijging

Van onze redactie
21 november 2023

Het bekende dancefestival Emporium heeft de nieuwe campagne gelanceerd voor het evenement dat op zaterdag 25 mei 2024 plaats zal vinden op Recreatiegebied De Berendonck op Alverna/Wijchen bij Nijmegen. Organisator Matrixx belooft de bezoekers mee te nemen naar een nieuwe dimensie, zo valt te lezen bij de kleurrijk geanimeerde presentatievideo, en belooft de eerste tickets zonder een prijsstijging aan te bieden.

De kaartverkoop van het populaire festival start aanstaande zaterdag met een speciale actieweek. Gedurende 10 dagen kunnen fans dan hun ticket kopen met €10 korting voor dezelfde actieprijs als vorig jaar: €55,- (incl servicekosten). Matrixx breekt hiermee met een landelijke trend van alsmaar stijgende ticketprijzen bij evenementen. “We hebben ervoor gekozen om, ondanks alle kostenstijgingen bij het organiseren van het evenement, de ticketprijs gelijk te houden aan afgelopen editie. Sterker nog: we willen onze bezoekers nóg meer variatie bieden!”, aldus woordvoerder Wouter Renckens van Matrixx Events.

“Een festival is een dagje uit, even ontsnappen van het dagelijkse leven, en moet daarom ook betaalbaar blijven”, voegt Renckens toe. Met het thema ‘New Dimensions’ onderschrijft Matrixx de wens om de bezoeker mee te nemen naar een andere wereld, met komend jaar zelfs een uitgebreidere festivalervaring.

Het festival, dat inmiddels voor de 18e maal georganiseerd zal worden en vele duizenden bezoekers trekt, zal komende editie namelijk uit maar liefst 10 verschillende podia bestaan. Afgelopen editie had het festival nog 7 verschillende dansvloeren met uiteenlopende muziekstijlen. Door het toevoegen van verschillende nieuwe podia beweegt de organisatie mee met de trend onder jongeren en de snel wisselende genres. Binnenkort worden alle muziekstromingen en hostings bekend gemaakt.

De presale voor Emporium – New Dimensions start aanstaande zaterdag 25 november om 11:00 uur via Emporium.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen