Theatergroep De Horde start kaartverkoop voor eerste voorstelling

Van onze redactie
18 november 2023

Biografie van een vlieg (8+) deze kerstvakantie te zien in Theater Het Badhuis

Theatergroep De Horde, de nieuwe bewoner van Theater Het Badhuis in Nijmegen, lanceert de kaartverkoop voor haar allereerste voorstelling: Biografie van een vlieg. Een hartverwarmend verhaal over vriendschap en de kostbaarheid van het leven, voor kinderen vanaf acht jaar. De familievoorstelling is deze kerstvakantie zeven keer te zien in Theater Het Badhuis. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Theatergroep De Horde. 

Biografie van een vlieg is de theaterbewerking van het gelijknamige boek van Jaap Robben en beschrijft de 23 dagen van geboorte tot dood van een vlieg. Deze altijd optimistische vlieg sluit een vriendschap met een eigenzinnige buizerd. Ook al duurt het leven van de vlieg niet lang, toch geniet hij van elke dag. De familievoorstelling markeert het debuut van De Horde en is van 27 t/m 30 december te zien in Theater Het Badhuis. Kaarten voor de middag- en avondvoorstellingen zijn verkrijgbaar via www.theatergroepdehorde.nl

Theater Het Badhuis als stembureau: woensdag 22 november 
Wie eerder al een kijkje wil nemen in Het Badhuis, kan op woensdag 22 november tussen 07.30 en 21.00 komen stemmen. Een lange traditie wordt hiermee voortgezet. Voor de jongste bezoekers ligt een kleine vlieg-verrassing klaar. 

Over Theatergroep De Horde 
De Horde is een nieuw jeugdtheatergezelschap dat speelt en werkt vanuit Theater Het Badhuis in Nijmegen. Onder artistieke leiding van Ramses Graus maakt het gezelschap voorstellingen voor jong en oud. Met een mix van spel, tekst, muziek, maquettes, camera’s en poppen krijgt het publiek andere werelden te zien. Recht voor hun ogen en met alles wat voor handen is. De Horde maakt eigen producties waarin veel ruimte is voor jonge makers en werkt daarnaast samen met andere gezelschappen.  


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen