Subsidie om voedselverspilling bedrijven tegen te gaan

Van onze redactie
13 november 2023

Wist je dat iedere kilo voedsel die in de prullenbak verdwijnt € 7,- waard is? Gelderland van Morgen is hét project van provincie Gelderland en gemeente Nijmegen om voedselverspilling tegen te gaan. Doet jouw bedrijf mee?

Gelderland van Morgen
Ga onder begeleiding van Greendish aan de slag om voedselverspilling in jouw bedrijf te verminderen. De aanpak is simpel. Er wordt gestart met een nulmeting om in kaart te brengen hoe je ervoor staat. Op basis hiervan stel je doelen en ontvang je adviezen, gevolgd door de actieperiode waarin jouw team aan de slag gaat met deze adviezen. Tot slot wordt de effectmeting uitgevoerd om duidelijk in kaart te brengen welke financiële- en milieuwinst er is behaald door de veranderingen tijdens de actieperiode.

Subsidie gemeente Nijmegen
De deelnamekosten bedragen € 875,-, hiervan betaalt gemeente Nijmegen € 775,-. De eigen bijdrage is dus slechts € 100,- per deelnemer. En het levert heel wat op!

Meedoen is eenvoudig
De eerste deelnemers starten binnenkort al. Wil jij ook financiële- en milieu-impact maken? Meld je dan vóór 31 december 2023 aan om gebruik te maken van de subsidieregeling van gemeente Nijmegen. Samen met Greendish bepaal je de startdatum (januari 2024).


Dit bericht delen:

Advertenties