Nijmeegse Artiest ‘Adrum’ laat zien wat AI voor artiesten kan doen met nieuwste release 'MIA'

Van onze redactie
10 november 2023

Vandaag, 10 november, heeft Adrum zijn nieuwe single gelanceerd. Het nummer gaat over een gebroken hart dat incompleet blijkt te zijn. Loslaten is altijd al het moeilijkste geweest voor de Nijmeegse artiest, vandaar dat hij er ook niet meer helemaal bij is. Adrum is ‘MIA’, wat staat voor ‘missing in action’. In het nummer vertelt hij over specifieke momentopnames die hem blijven herinneren aan een gebroken hart. Toch verlangt hij naar meer.

In samenwerking met zijn producer-vrienden ‘Ronnie en Sean’ heeft de 21-jarige artiest het genre ‘Jersey’ ontdekt. Dit nieuwe sub-genre van house is zeer interessant vanwege zijn dominante bassgeluid. De lage frequenties maken het super dansbaar en voelbaar. In Amerika werd deze sound al eerder succesvol op de markt gezet door artiesten zoals; ‘Lil Uzi Vert’, ‘Drake’ en ‘Ice Spice’. Echter is het in Nederland nog niet zo groot en vandaar dat Adrum een gat in de markt zag.

De uniekheid van dit nummer zit hem in twee dingen. Allereerst wordt de dansbaarheid gecombineerd met de hevige emoties. Op deze manier is het een fijn nummer voor als je alleen bent en je wilt bijpassende muziek aanzetten, maar ook genereert de saamhorigheid bij een liveshow vanwege de dansbaarheid. Ten tweede is alle artwork en promotie gemaakt doormiddel van AI, wat staat voor Artificial Intelligence. Dit biedt immense mogelijkheden voor opkomende artiesten die op zoek zijn naar de volgende stap. Kortom een nummer voor de mensen die opzoek zijn naar iets nieuws, maar niet weg willen stappen van wat ze al kennen.

Het nummer is hier te beluisteren op Spotify.

Volg MIA op:

Instagram
Spotify
YouTube
Snapchat
TikTok


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen