Nijmeegs Blazersensemble Jong Talent concert

Van onze redactie
9 november 2023

Trompettist Hans de Munnik speelt zaterdagavond 2 december met het Nijmeegs Blazersensemble (NBE) onder leiding van Antoine Janssen. Het optreden is in het Logegebouw aan de Fortstraat in Nijmegen. Aanvang 20:15 uur.

Hans de Munnik soleert in het Trompetconcert in Es van Johann Nepumuk Hummel. Daarnaast speelt het NBE Sinfonia for Winds van Gaetano Donizetti en de Suite in Bes van Richard Strauss.

Hans de Munnik studeerde in de zomer van 2023 af met een 9,5 als Master of Music (Codarts Rotterdam). Tijdens zijn opleiding won hij een stageplek bij Sinfonia Rotterdam, een trompetpositie in het jongNBE, en hij werd geselecteerd om te spelen in het Jong Metropole Orkest. Hij speelde onder leiding van gerenommeerde dirigenten en remplaceerde onder meer bij het Nederlands Blazers Ensemble. Daarnaast trad hij op met artiesten als Nick & Simon, Luísa Sobral, Maria Fiselier en Karin Bloemen. In het seizoen 2021-2022 speelde hij in de koninklijke musical Diana & Zonen. Ook als solist entertaint Hans graag het publiek: van op de modderige planken van een festivalpodium tot op de gepolijste ondergrond van het Koninklijk Concertgebouw. Zie www.hansdemunnik.com.

De trompettist is het vijfde jonge talent dat het Nijmeegs Blazersensemble begeleidt. Eerder soleerden de violiste Cecilia van Berkum, de pianist Martin Oei, de celliste Jobine Siekman en fagottist Thomas Dulfer.

Zaterdag 2 december 20:15 uur
Logegebouw, Fortstraat 7, 6523 DG Nijmegen.
Entree € 15,00 / € 5,00 t/m 12 jaar
Voorverkoop € 13,00 / € 4,00 via
info@nijmeegsblazersensemble.nl

www.nijmeegsblazersensemble.nl en www.facebook.com/nijmeegsblazersensemble


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen