'Verder in beweging': gratis congres over revolutie in de zorg

Van onze redactie
7 november 2023

Het festival (vrijdag 10 november van van 12.45 tot 14.15 uur in de Sint Maartenskliniek, Hengstdal 3, 6574 NA Ubbergen) gaat natuurlijk niet alleen over letterlijk in beweging komen. Op het festival is er ook veel meer ruimte voor interactie met én tussen de bezoekers. Het is doen, beleven, verwonderen, proeven en meepraten.

"We gebruiken daarvoor de ruimtes op de bovenverdieping van De Vereeniging. Tijdens het festival kun je natuurlijk ook gewoon lunchen. Op meerdere plekken wordt het eten uitgeserveerd."

Het congres heet Verder in beweging. Dan is het natuurlijk wel vreemd als je die hele dag alleen maar op je stoel zit. Dat kan (lees: moet) anders. Daarom mogen deelnemers ook zelf actief aan de slag gaan op het festival tijdens de verlengde lunchpauze.

"Zorg houdt volgens ons niet op bij de grenzen van een instituut. Om de zorg naar een nog hoger niveau te tillen, is samenwerking en kennisdeling met de beste partners binnen en buiten de zorg cruciaal. Vanuit die gedachte organiseren we ook jaarlijks dit congres ‘Verder in beweging’. Met zoveel mogelijk betrokkenen delen we daar de ontwikkelingen op het gebied van de zorg (voor houding en beweging)."

Foto: vorig jaar waren circa 600 deelnemers aanwezig bij het congres Verder in beweging 2022. Meer informatie via https://verderinbeweging.nl/contact/


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen