Bekroonde theatervoorstelling ‘Zij zagen oorlog’ bij Apostolisch Genootschap

Van onze redactie
6 november 2023

Op 18 november speelt Ksenia Marasanova in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Opaalstraat 4 in Nijmegen haar bekroonde theatervoorstelling ‘Zij zagen oorlog’ om geld in te zamelen voor de wederopbouw van Oekraïne. Aanvang 20:00 uur.

In de Nederlandstalige voorstelling beleef je 6 korte verhalen over mensen met goede bedoelingen in tijd van oorlog. Ze leven met verantwoordelijkheden, angsten en ambities. Ze nemen beslissingen en moeten dealen met de consequenties.

Marasanova woont al ruim 20 jaar in Nederland, maar werd geboren in Kharkiv in het oosten van de Oekraïne. Ze ontvluchtte op 17-jarige leeftijd de toenmalige USSR om uiteindelijk in Nederland haar thuis te vinden.

De voorstelling is een initiatief van WereldWijd voor Kinderen i.s.m. MyZwolle. De opbrengsten van de voorstellingen komen ten goede aan de wederopbouw van Oekraïne. Er wordt in het verwoeste Lukashivka - 100 kilometer boven Kiev - een gemeenschapshuis gebouwd. Tickets kosten 18 euro en zijn verkrijgbaar via de website van Ksenia: www.ksenia.nl

  • Rechtstreekse link naar de tickets.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen