Sfeervol Coffeeted is al klaar voor de aankomende feestdagen!

Van onze redactie
2 november 2023

Dé koffie- en theespeciaalzaak van Nijmegen Coffeeted heeft haar winkel aan de Moenenstraat 20 al volledig ingericht voor de aankomende feestdagen. 

Maarten vertelt enthousiast: “We merken nu al dat onze klanten toe zijn aan de sfeervolle wintertijd. We zijn er dit jaar dan ook vroeg bij.”

En wie bij Coffeeted in de Moenenstraat 20 naar binnen wandelt, begrijpt wat Maarten bedoelt, want wat liggen er toch leuke en lekkere cadeaus in de winkel.

Wat te denken van Sinterklaas-thee met heerlijke bijpassende Sinterklaas-chocolade. Maar ook de winterkoffie 'Wintermelange' zal zeker in de smaak vallen, want wie lust nu niet deze zoete koffie met fruitige afdronk?! Uiteraard is ons assortiment handgemaakte truffels nu extra uitgebreid! En natuurlijk ontbreekt de kerst-koffie & -thee niet!”

Coffeeted is tevens al druk met het maken van alle kerstpakketten! Die zijn compleet zelf samen te stellen voor zowel consumenten als bedrijven en kunnen ook thuisbezorgd worden!

Coffeeted heeft zoals u weet meer dan 30 soorten koffie en meer dan 200 soorten thee voor u. Maarten nodigt u graag uit in de prachtige koffie- en theespeciaalzaak! U kunt de producten ook gemakkelijk bestellen via coffeeted.nl of bel 024 2065597.


Dit bericht delen:

Advertenties