Huis van Compassie: paneldiscussie over vluchtelingen

Van onze redactie
2 juni 2023

Vluchtelingen is een onderwerp in de Tweede kamerverkiezingen eind november. Daarom organiseren wij (Stichting Goshamadeed) een panelgesprek met mensen uit de politiek en geïnteresseerden in het onderwerp Vluchtelingen.

Dinsdagavond 7 november 2023 vanaf 19:30 uur in het Huis van Compassie, Vlietstaat 20B, Nijmegen (West) is er een panelgesprek over Vluchtelingen in drie verschillende rondes: Oorlogsvluchtelingen, het vluchtelingenbeleid en Asielzoekerscentra (AZC).

Vanuit de politiek zullen in ieder geval Marieke Smit (raadslid GroenLinks/PVDA) Paul de Gram (Partij van de Dieren) en Delano van Luik (raadslid CDA Nijmegen) in gesprek gaan met voormalige migranten en vluchtelingen, met mensen die ervaring hebben met het vluchtelingenbeleid en met geïnteresseerden. De avond staat onder leiding van Vredesambassadeur Conrad Savy.

De avond wordt georganiseerd door de Stichting Goshamadeed. Goshamadeed betekent Welkom. Deze stichting organiseert activiteiten voor integratie in de Nederlandse samenleving. Stichting Goshamadeed wilt dat er naar iedereen geluisterd wordt.

Wees welkom. Er wordt naar u geluisterd,

Meer informatie stichting Goshamadeed https://goshamadeed.blogspot.com


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen