GroenLinks/PvdA: "Bijeenkomst Inclusieve samenleving in café Blixem"

Van onze redactie
1 november 2023

Op 9 november organiseert GroenLinks/PvdA een bijeenkomst rondom het thema Inclusieve samenleving. De hoofdgast van de avond is gemeenteraadslid en kandidaat Tweede Kamer April Ranshuijsen: "Tijdens de avond gaan we samen met het publiek en een aantal gasten op zoek naar wat er nodig is om Nederland meer inclusief te maken."

Aan bod komen inclusief onderwijs, toegankelijkheid van de openbare ruimte en samenwerking met ervaringsdeskundigen. "Ook spreken we over het belang van meer mensen met een chronische ziekte of beperking in de politiek. In Nederland wonen 2 miljoen mensen met een chronische ziekte of beperking. Vaak worden zij onbedoeld buitengesloten door hoe onze samenleving is ingericht. Een inclusieve stad is een stad die toegang biedt aan iedereen en waarin iedereen volwaardig mee kan doen."

"U bent van harte welkom om te komen luisteren en mee te praten. De bijeenkomst is in café Blixem, Groesbeekseweg 75 Nijmegen. Vanaf 19.30 uur staat er een kopje thee of koffie voor u klaar en het programma begint om 20.00 uur."


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen