Auto raakt van de Wijchenseweg tussen voetgangers

Van onze redactie
31 oktober 2023

Vanmorgen vond omstreeks 9.30 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Wijchenseweg. Een auto raakte van de weg.

Een automobiliste reed stadinwaarts, toen ze ter hoogte van de Viaductweg in de bocht van de weg raakte. De auto reed enkele paaltjes en een fietsenrek met daarin een fiets omver, en kwam naast enkele op de bus wachtende mensen tot stilstand.

Twee BHV'ers van een nabijgelegen bedrijf schoten te hulp en ook brandweer en politie waren snel ter plaatse. De automobiliste is nagekeken door ambulancepersoneel en voor verdere controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een vrouw met een kinderwagen kwam met de schrik vrij, evenals een jongeman.

Een slechtziende vrouw met haar geleidehond stapten net opzij toen de auto de stoep op schoot. Ze was flink geschrokken. Een BHV'er sprak met haar om haar te kalmeren en heeft haar overgedragen aan een verpleegkundige. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis en is opgehaald door een relatie. 

De auto is weggesleept door een berger. Het hekwerk en het fietsenrek worden gerepareerd door de gemeente. De eigenaar van de fiets zal zijn fiets later aantreffen. Hij kan contact opnemen met de politie om de schade verder af te handelen met de automobiliste.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen