Doe mee met Yogapoint Nijmegen Bingo en maak het verschil voor vrouwen en kinderen in India

Van onze redactie
30 oktober 2023

Yogapoint Nijmegen nodigt jou uit om deel te nemen aan een bijzonder evenement. De Yogapoint Bingo, een initiatief dat loopt tot 31 december, heeft als doel geld in te zamelen voor het inspirerende goede doel Yoga Gives Back, dat zich inzet voor vrouwen en kinderen in India die in armoede leven. "Samen bouwen we niet alleen aan ons eigen welzijn, maar dragen we ook bij aan een beter leven voor anderen," aldus Frank Loeffen, eigenaar van Yogapoint Nijmegen.

Yoga als levensfilosofie
Yoga, een eeuwenoude methode die haar oorsprong vindt in India, is altijd al meer geweest dan alleen maar fysieke oefeningen op een mat. Het is een levensfilosofie die streeft naar balans, harmonie en het welzijn van zowel het individu als de wereld om ons heen. Met die diepgewortelde overtuiging nodigt Yogapoint Nijmegen je uit om deel te nemen aan de Yogapoint Bingo. Hier kun je je niet alleen verdiepen in onze yogapraktijk gedurende de laatste maanden van het jaar, maar lever je ook een bijdrage aan het welzijn van anderen door bij te dragen aan het goede doel: Yoga Gives Back.

Wat is Yoga Gives Back?
Yoga Gives Back is een organisatie met een nobel doel: het ondersteunen van vrouwen en kinderen in India die in armoede leven en hen de mogelijkheid bieden om een beter leven op te bouwen. Door deel te nemen aan onze Yogapoint Bingo, draag je direct bij aan deze missie en help je de levens van anderen te verbeteren.

Maak kans op 3 maanden gratis yoga
De Yogapoint Bingo is niet alleen een liefdadigheidsevenement, maar ook een kans om je welzijn te verbeteren en leuke prijzen te winnen. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door Manduka Europe. Maak bijvoorbeeld kans op 3 maanden Gratis Onbeperkt Yoga, een Manduka Prolite Yogamat en meer. De trekking voor de winnaars vindt plaats in januari 2024.

Hoe kun je meedoen?
Doe mee met Yogapoint Bingo door een speciale bingokaart te kopen voor slechts €5 bij Yogapoint Nijmegen. Dit bedrag wordt volledig gedoneerd aan Yoga Gives Back.

Voor meer informatie en de spelregels van de bingo, kik hier.

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024