Benefietgala Helen Dowling Instituut brengt 200.200 op voor doorlevers

Van onze redactie
29 oktober 2023

We krijgen steeds vaker kanker en leven door de medische vooruitgang steeds langer met kanker. Dat is goed nieuws, maar als je het hoofdstuk kanker niet echt kunt sluiten valt dit vaak zwaar. Het Helen Dowling Instituut (HDI) - met ook een vestigiging in Nijmegen - onderzoekt daarom wat deze doorlevers nodig hebben. Daarvoor is geld nodig. Op 28 oktober werd tijdens het benefietgala in de Koninklijke Jaarbeurs maar liefst 200.200 euro opgehaald.

Bij het Helen Dowling Instituut kun je terecht als je vastloopt door kanker. Doorlevers komen er al. Maar zullen er steeds meer komen. “Door onderzoek kunnen wij deze groep de beste zorg bieden. De kennis die wij hieruit opdoen passen wij namelijk direct toe in onze behandelingen. En via scholing vanuit onze Helen Dowling Academie delen wij deze kennis met andere zorgprofessionals”, aldus directie van het Helen Dowling Instituut Hanneke Haanraadts en Martine van der Goot: “Dit is mogelijk dankzij al onze sponsoren, donateurs, ambassadeurs en trouwe supporters die een tafel kochten bij Aan Tafel Met het HDI en mooie veilingstukken beschikbaar stelden. Niet zonder jou was het thema van de avond en dat is ook echt zo!”

Over het Helen Dowling Instituut
Het Helen Dowling Instituut (HDI) is opgericht in 1988 en biedt professionele psychologische zorg bij kanker. Om te weten wat werkt voor wie verricht het Helen Dowling Instituut wetenschappelijk onderzoek. De uitkomsten verwerken wij in de behandeling en delen wij via scholing met andere zorgprofessionals. Zo dragen we bij aan algehele verbetering van de zorg aan mensen met kanker. Met onze drie pijlers zijn wij uniek in Nederland. Meer informatie op hdi.nl. Benieuwd naar sponsormogelijkheden? Mail naar sponsoring@hdi.nl. Interesse om deel te nemen aan een van onze evenementen? Kijk op hdi.nl/evenementen  


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen