Deconcern is StartUpper van het Jaar!

Van onze redactie
27 oktober 2023
Op donderdag 26 oktober was het eindelijk zover: StartUp Nijmegen mocht de rode loper uitrollen bij Brouwerij Florijn voor de allereerste editie van de StartUpper van het Jaar! "We hebben voor deze avond ruim 170  genodigden mogen ontvangen die stuk voor stuk betrokken zijn binnen ondernemend Nijmegen."
De avond had als doel om dé StartUpper van 2023-2024 uit te roepen. Drie genomineerden waren hiervoor geselecteerd: Gelukkige Groentes (Jorian Damen & Sam Emons), Tworby (Bob van den Berg), en Deconcern (Robin Burgers & Mick Geerits). Natuurlijk kon maar één onderneming die felbegeerde titel winnen. 
De diverse jury, Chantal Peters (Papierfabriek Nijmegen, Kien24 en EKI), Sander Hendrix (MANNA), Jeanne van Ittersum (Trashure Taarten), Monique Delsink (Kletskoppen Organisatie en Advies), en John Brom (Wethouder Werk en Inkomen Armoedebeleid Economie Binnenstad en Toerisme en Eigenaar bij de Glasambulance en de Slotambulance) heeft tijdens de avond de winnaar bekend mogen maken, namelijk: Deconcern!
In hun onderneming, waarmee ze het landschap van de wettelijke controle op gevaarlijke stoffen in Europa sneller en veiliger maken, zagen ze ambitie en enorme groeipotentie. Robin & Mick ontvingen €2.500,- te besteden als investering in hun onderneming.
Maar dat was niet alles! "We hebben in samenwerking met de OSRN een verrassingsprijs mogen weggeven, namelijk een jaar lang lidmaatschap van de OSRN business club inclusief twee business seats bij N.E.C.! Deze bekendmaking vroeg om een viering, dus hebben we de avond afgesloten met een feestelijke borrel op deze prachtige locatie."
 
StartUp Nijmegen besluit: "We hebben allemaal ontzettend genoten van het evenement en kijken nu al uit naar onze volgende editie op 24 oktober 2024.
 
Fotografie: Tao Heslenfeld.

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen