NEC Kenner Quiz: schrijf je in!

Van onze redactie
26 oktober 2023

Ook dit seizoen organiseert Stichting de Bloedkuul de N.E.C. Kenner Quiz! Zaterdag 14 januari openen de deuren van het Goffertstadion weer voor deze jaarlijkse avond vol nostalgie, opvallende feitjes en veel gezelligheid.

De quiz wordt vertrouwd gepresenteerd door Jochem van Gelder en de techniek ligt wederom in de handen van Schaap Events. Mede door de sponsoren van Stichting de Bloedkuul is deelname aan de quiz geheel kosteloos voor N.E.C.-supporters.

Wil je meedoen? Vorm een team van twee of drie personen, verzin een teamnaam en stuur een mail naar info@debloedkuul.nl. Vergeet hierbij niet de namen van de deelnemers in te sturen. Aanmelden kan tot 9 januari 2024. Vol = vol, wacht dus niet te lang met inschrijven. Heb je geen team, maar wil je toch meedoen? Stuur dan alsnog een mail en wie weet kan er een team van verschillende individuen worden samengesteld!

De deuren van de Gaanderij van het Goffertstadion openen 12 januari om 19.00 uur. Om 19.30 uur zal de eerste ronde van start gaan.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen