Goed doel in de picture bij de Marikenstraat: Vincentius Vereniging Nijmegen

Van onze redactie
26 oktober 2023

VINCENTIUS VERENIGING NIJMEGEN
De Vincentius Vereniging Nijmegen is een grote vrijwilligersorganisatie en al jaren actief op het gebied van maatschappelijke dienstverlening. De doelstelling is om armoede en eenzaamheid in Nijmegen en omstreken te verzachten.Tevens proberen zij gezondheid te bevorderen door sport, beweging en gezond eten te stimuleren. Vanwege de goede daden die de Vincentius Vereniging Nijmegen verricht, zet de Marikenstraat hun een weekend in het zonnetje! Door middel van donaties voor het specifiek goede doel ‘Omarm een Nijmeegs gezin’ wordt ervoor gezorgd dat een gezin een hele maand verse groente en fruit krijgt. Doneer jij ook een bijdrage aan een Nijmeegs gezin?

* Doneren kan via de QR-code bordjes, die je vindt bij iedere ondernemer van de Marikenstraat, of in contant geld in de collectebussen.

OMARM JIJ OOK EEN NIJMEEGS GEZIN?
Naast dat er gedoneerd kan worden, kun je ook genieten van andere activiteiten in de Marikenstraat! Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober organiseert de Marikenstraat samen met de Vincentius Vereniging Nijmegen gezelligheid in de winkelstraat. Zo lopen er meerdere vrijwilligers rond in fruitpakken, die appels en peren uitdelen aan iedere bezoeker, staan er twee foto eyecatchers waarmee je een uniek kiekje kan nemen en zal er een fruit graffiti area worden gecreëerd, waar je jouw favoriete fruit kan graffiti spuiten.   

DE GROTE ONTHULLING
Op zondag 29 oktober wordt de uiteindelijke opbrengst van de donaties overgedragen aan de Vincentius Vereniging Nijmegen.

Zien we jou binnenkort in de Marikenstraat te Nijmegen? Hopelijk draag jij ook een steentje bij!

URL: www.marikenstraat.nl URL: www.vincentiusnijmegen.nl/omarm-een-gezin/

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024