JAVCO in- en verkoop Vintage, Curiosa, Brocante, 70/80's en Industrieel!

Van onze redactie
24 oktober 2023

Per juli 2020 zitten Javitt van Duuren en Marcel Kersten met een wel zeer speciale winkel in Winkelcentrum Dukenburg, vlak bij Sporthuis Staal. De ondernemers hebben ervoor gekozen om aparte en speciale producten aan te bieden. 

“Zo zijn de Tiffany-lampen weer in trek. Zeker nu de herfst en wintertijd eraan komt. We ontwerpen tevens zelf speciale glasplaten (zie foto Monroe) van maximaal 2.20m x 1.60m die ook aan bijvoorbeeld horecagelegenheden geleverd worden, maar natuur ook voor bij particulieren thuis. Kijk, zoiets doet en heeft niemand in de regio!”, laten Javitt en Marcel enthousiast weten. “Enne, trouwens, een schietende opgezette haas heeft ook niemand, haha. Omdat onze producten bijna allemaal uniek zijn, vind je ze nergens anders en dat is leuk toch?!”

Javitt en Marcel zullen u wekelijks blijven verrassen met nieuwe spullen. “We willen blijven variëren in een markt die ook constant aan verandering onderhevig is. Tevens zijn we er trots op dat onze sociale functie steeds groter wordt en mensen ons bezoeken voor een stukje gezelligheid. Superleuk!”

U kent ongetwijfeld de Brocante- en Cusiosamarkten in de regio. Nou, we kunnen u melden dat u daarvoor dagelijks bij JAVCO in Winkelcentrum Dukenburg terecht kunt! Zeker de moeite waard voor een bezoek om eens met iets unieks thuis te komen.

Kijkt u voor meer info op www.javco.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen