D'n Vlegel heeft blond bier in 'Blik op Nijmegen'

Van onze redactie
24 oktober 2023

Nijmeegsch Bier- en Drankenhuys d’n Vlegel heeft sinds zaterdag 21 oktober zes wel heel speciale bieren in het schap staan. In de serie “Blik op Nijmegen” zijn nu tijdelijk blikken blond bier met bijzondere foto’s van 3 Nijmeegse stadsfotografen verkrijgbaar.

Met “Blik op Nijmegen” biedt Nijmeegsch Bier- en Drankenhuys d’n Vlegel de bierliefhebber letterlijk een smaakvol blik bier en een blik op Nijmegen. De “Blik op Nijmegen”-pakketten komen uit in tijdelijke, gelimiteerde oplagen. Eerder verschenen een bierpakket gesierd met bouwtekeningen van iconische Nijmeegse gebouwen en een bierpakket met nostalgische foto’s van de Vierdaagse. Sinds afgelopen zaterdag is het nieuwste pakket verkrijgbaar. Voor dit derde pakket ging het bier- en drankenhuis een samenwerking aan met drie Nijmeegse fotografen met een grote liefde voor de stad: Bart Kouwenberg, Karsten Russ en Sophie Luderer.

De serie bevat van iedere fotograaf een set foto’s die zijn of haar unieke blik op Nijmegen weergeeft. De fotografen zijn geselecteerd uit de “streetview024” Facebook-groep, waar ze bekend zijn om hun bijzondere kijk op onze stad. Bart Kouwenberg maakte foto’s in zwartwit van Het Gezicht van Nijmegen op stadseiland Veur-Lent en de beroemde oude stadionklok van De Goffert. Karsten Russ geeft een blik vanaf grote hoogte, met een bovenaanzicht van het Keizer Karelplein en de toren van de Sint Stevenskerk in de ochtendnevel. Sophie Luderer fotografeerde een besneeuwde versie van kunstwerk Het Labyrinth aan de Waalkade en een reflectie van de Waalbrug in een regenplas.

“Blik op Nijmegen” is een initiatief van Edwin Niemantsverdriet en Mickel Moors van Nijmeegsch Bier- en Drankenhuys d’n Vlegel in Nijmegen. Met de tijdelijke series willen ze Nijmegen tonen op een mooie en originele manier, onder het genot van een biertje. De blikken bevatten een heerlijk stevig blond bier, speciaal gebrouwen voor Nijmeegsch Bier- en Drankenhuys d’n Vlegel. De blikken zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel en worden per zes in geschenkverpakking verkocht voor € 22,50.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen