Fons de Poel interviewt Peter van Uhm over boek 'Notities van een generaal'

Van onze redactie
23 oktober 2023

Peter van Uhm werd geboren in Nijmegen en na zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda volgde een lange carrière bij de Koninklijke Landmacht. In 2008 werd hij benoemd tot Commandant der Strijdkrachten. Hij woont inmiddels weer in Nijmegen.

Tijdens zijn lange loopbaan hield hij een notitieboekje bij waarin hij lessen en inzichten over leiderschap noteerde. Lessen die bruikbaar zijn binnen de krijgsmacht, maar zeker ook daarbuiten. Over vertrouwen en omgaan met kritiek. Over moed, schuld en verantwoordelijkheid. En over hoe ook jij leiding kunt geven, al is het maar aan je eigen gedrag. Dit resulteerde uiteindelijk in het boek 'Notities van een generaal'. 

Over dit boek wordt hij op zaterdag 28 oktober bij boekhandel Dekker v.d. Vegt aan de Marikenstraat 29 in het centrum van Nijmegen geïnterviewd door journalist Fons de Poel. Na afloop is er gelegenheid tot vragen uit de zaal en zal Peter van Uhm signeren. Het interview begint om 16.00 uur. Graag aanmelden via 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl.

Afbeelding via Atlas Contact.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024