Adverteren in Nijmegen doe je op Nieuws uit Nijmegen!

Van onze redactie
19 oktober 2023

Graag stellen wij ons grote online netwerk Nieuws uit Nijmegen ook ter beschikking voor bedrijven. Naast het dagelijkse nieuws van Nijmegen plaatsen we tevens ondernemersnieuws, want dat is natuurlijk eveneens interessant voor onze grote groep volgers!

We plaatsen dat op Website, Facebook, Instagram en Twitter van NieuwsuitNijmegen. Zo bereikt u meer dan 100.000 potentiële klanten met uw nieuws! Dat kan een actie zijn, maar ook een mededeling over een activiteit die u gaat organiseren. Zo brengt u veel Nijmegenaren voor slechts €175,- excl. op de hoogte en heeft u een grote kans op verkoop! We maken tevens voor ondernemers leuke video’s die een grote attentiewaarde hebben.

De Kerstvideo 2023
Zo beginnen we langzamerhand met de voorbereidingen van De Kerstvideo 2023! De opnames hiervan zijn op donderdag 7 december, dinsdag 12 en vrijdag 15 december. Samen met Videoproductiebedrijf Yourproductions gaan we weer een leuke en grappige serie maken! U kunt zich hiervoor nu al opgeven. We komen de 35-seconden-video in 1 uur opnemen bij uw bedrijf en nemen kerstmutsen en een kerstman-pak mee. Onder een voorbeeld van De Kerstvideo 2022. 
Meer info? Bel 0621424309, John Vrolijks eigenaar Nieuws uit Nijmegen.

  


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024