Muzikale benefietmiddag ZWO voor bedelende straatkinderen in Oeganda

Van onze redactie
19 oktober 2023

Op zondag 29 oktober, van 14.30 tot 17.00 uur, zal er een muzikale benefietmiddag gehouden worden in de Protestantse Kerk van Oosterhout/Nijmegen (Dorpsstraat 54). Initiatiefnemer voor deze middag is de ZWO-groep van de gezamenlijke protestantse kerken van Oost-Betuwe: 4-plek, Bemmel, Angeren en Gendt-Doornenburg. ZWO betekent Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking.

Alle kerken steunen gedurende twee of drie jaar een project van Kerk in Actie. Voor onze ZWO is dit momenteel een project in Oeganda, waar bedelende straatkinderen in de hoofdstad Kampala opgevangen worden en begeleid worden naar een beter leven met hun ouders. Om geld voor dit project bij elkaar te krijgen organiseert de ZWO-groep met hulp van muzikale vrijwilligers van de 4-plek een muzikale benefietmiddag. Er zullen diverse goede amateurmusici optreden, waaronder de eigen predikant, Wilma Hartogsveld.

De organisatie: "Het programma horen we op de middag zelf, maar we weten al dat er fluitspelers komen, een klankkast te horen zal zijn, een organist komt spelen en misschien nog gezongen wordt. De entree is gratis, maar voor de koffie met iets lekkers, gebakken door de ZWO-groep, wordt wel een bijdrage gevraagd, wat uiteraard geheel ten goede van het project komt. Ook zal er in de pauze nog een loterij zijn met prijzen.

Wij vragen u zoveel mogelijk met gepast geld te betalen. Met munten van 1 en 2 euro of ‘klein’ papiergeld, kunt u alles betalen. Iedereen is van harte welkom!"


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen