‘Proost op de verliezers’ - een theateravond voor nabestaanden en hun naasten na zelfdoding

Van onze redactie
15 oktober 2023

Zondagavond 19 november 2023 is de goedbeoordeelde voorstelling ‘Proost op de verliezers’ in Theater De Klif in Nijmegen-Noord. Deze avond is gemaakt voor nabestaanden na zelfdoding en hun naasten. Hulpverleners GGZ zijn ook welkom.

Dit programma is ontstaan uit de behoefte van drie jongvolwassen nabestaanden die begrip en erkenning ontbeerden voor hun verlies. Een resultaat van samenwerking tussen theatermakers, nabestaanden en preventiewerkers van Pro Persona Connect.

Tijdens deze avond zal het publiek betrokken worden bij de vraag hoe rouw na zelfdoding bespreekbaar kan worden gemaakt. Voor de omgeving is het vaak lastig te weten hoe je iemand kan ondersteunen. Moet je er nu wel of niet naar vragen? Samen met Ets, de acteurs voor improvisatie en theater maken we deze lastige materie hanteerbaar. En dat zal veel relaties ten goede komen. Neem dus vooral iemand mee.

Aanmelden kan via preventie@propersona.nl. Geef bij aanmelding naam, woonplaats, aantal personen en datum van de voorstelling.  

Theater De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen-Noord
Zaal open 19.00 u
Aanvang 19.30 u
Entree €5,- (gratis voor studenten, minima en bezoekers van 11 oktober).


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen