Online Nieuwssite & Social Media ‘Nieuws uit Nijmegen’ bestaat 10 jaar!

Van onze redactie
4 november 2023

Op vrijdag 3 november vierden de online nieuwsmedia Nieuws uit Nijmegen haar 10-jarig jubileum. Op 1 november 2013 opgericht door Toine Peereboom en per december 2021 overgenomen door de ondernemers Antoine Poort en John Vrolijks, is er op het grootste online platform van Nijmegen nogal wat veranderd.

Antoine Poort Rechts) en John Vrolijks:

“Allereerst hebben we de website compleet vernieuwd en dat is perfect gerealiseerd door Haceel ICT Groep! Tevens is er nu dagelijks veel meer Nijmeegs nieuws waardoor het aantal volgers via Website, Facebook, Instagram, X (voorheen Twitter), YouTube en onze App nog steeds groeit!”, laten de huidige eigenaren enthousiast weten.

“Met het 112 Nieuws dat door Lars Schwachöfer (foto boven) verzorgt wordt, zijn we vaak de eerste media die plaatsen - en dat zien we aan de bezoekersaantallen die prima zijn! Dit 112 Nieuws zullen we zeker doorzetten, alhoewel dat niet gemakkelijk wordt gemaakt door allerlei regelgeving.”

Nieuwsuitnijmegen.nl wil vooral positief nieuws blijven brengen uit de haarvaten van de Nijmeegse samenleving. “Wij vinden dat alle non-profit-organisaties, verenigingen en instellingen hun nieuws gratis moeten kunnen plaatsen, want Nieuws uit Nijmegen maken we tenslotte samen! Het nieuws van de jeu-de-boulesclub, de kaartclub of de data van de dansavonden in de buurtcentra zijn immers voor mensen belangrijke gebeurtenissen die je niet wilt missen. Onze fotografen Geert Timmer en Ger Neijenhuyzen komen dan ook graag even langs!”, vervolgen de jeugdvrienden.

Fotograaf Ger Neijenhuyzen (links) en Geert Timmer

En natuurlijk is er ook het culturele en politieke nieuws van Nijmegen. “Onze bijdragen met de vele fotoseries van de 4Daagse 2023 zijn dagelijks door duizenden mensen bekeken en daar worden we blij van. Er zijn al heel wat Nijmegenaren die onze foto’s op hun mobiel hebben staan!
De schrijvers Karel Hermsen en Frederik Meelker laten u wekelijks het grotere plaatje zien in hun columns, want we moeten natuurlijk onszelf wel een spiegel kunnen voor houden, om zaken kunnen lachen en d’r mot natuurlijk ook wel iets te nuilen blijven!”

Columnisten Karel Hermsen en Frederik Meelker

Poort en Vrolijks laten over de introductie van de prijsvragen van Nieuws uit Nijmegen weten: “Met de te winnen lekkere cadeautjes van Moenen Delicatesse, Coffeeted, de Bubbleteas van Bubblebar Nijmegen en het heerlijke ijs van Chocola Belga blijven we wekelijks voor onze volgers gratis leuke producten weggeven. Aan het aantal deelnemers zien we dat dit op prijs wordt gesteld en dat doet ons deugd!”

Tot slot laten de jubilarissen beslist weten: “We hopen volgend jaar maar liefst de 45.000-ste Facebook-volger te verwelkomen op ons netwerk! Dat is een aantal waarmee we in Nijmegen verreweg uniek zijn. Ons grote bereik houdt tevens in dat we veel betekenen voor ondernemers die hun nieuws of acties aankondigen en direct klanten in hun winkel krijgen!"

"Hoe dan ook; we hopen u nog graag lang van gratis, positief en voornamelijk Nijmeegs nieuws te kunnen voorzien. Dat wordt door onze nieuwsredactie, met aan het hoofd Ton Burgers met Louise Ronnes, dagelijks met alle plezier geplaatst!
En natuurlijk willen we ook de oud-medewerkers van Nieuws uit Nijmegen nog hartelijk bedanken!

Ton Burgers en Louise Ronnes

Voor wie het nog niet wist: u kunt uw nieuws mailen naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Zie hier de bereikcijfers en tarieven voor ondernemers: 
https://www.nieuwsuitnijmegen.nl/tarieven 
Hiervoor kunt u contact opnemen via john@nieuwsuitnijmegen.nl of bellen met 06-21424309.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen