Chefkok Yannick van Restaurant Piet: “We maken gewoon goed eten, punt!”

Van onze redactie
12 oktober 2023

Het is het goede samenspel van eigenaar, chefkok en bedienend personeel dat ervoor zorgt dat het bij Restaurant Piet steeds drukker wordt. Daarin is natuurlijk de rol van de chefkok een belangrijke factor!

Chefkok Yannick Kemme vertelt erover in de open keuken van Piet. “Ik heb mijn koksopleiding gevolgd bij Het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Daarna in diverse horeca gewerkt zoals The Black Fox. 

Bij Piet maken en bedenken we alles zelf vanuit onze prachtige open keuken met houtoven, zodat je lekker mee kunt kijken! Lunch, een goede steak, een mooi stukje vis, maar ook een burger om je vingers bij af te likken bijvoorbeeld. Vul dit geheel aan met o.a goed gekruide frieten, een goed glas wijn of bier, en je zit bij ons gebakken.

Maar toch liever een verse pizza uit de houtoven? No problemo, dat hebben we ook gewoon!”

Je moet wel echte passie voor je beroep hebben als je zoveel uren werkt. “Zeker! Ik hou echt van het ambacht. Geen eten uit een pakje maar alles zelf maken, want dat is de kunst!”

Gaat u zeker eens culinair genieten bij Restaurant Piet op de Markt in Wijchen. Meer info www.piet-wijchen.nl of bel voor een reservering: 024 207 15 89.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen