‘De Zaak vol Smaak' van Ray en Tim Verstegen al 17 jaar puur ambachtelijk en aandacht voor lekker!

Van onze redactie
11 oktober 2023

'De Zaak vol Smaak' van vader Ray en zoon Tim is van origine de ambachtelijke slager. Deze vakmannen hebben verstand van topkwaliteit vlees, vleeswaren en vleesspecialiteiten en dat proef je! 

De slagers laten in Winkelcentrum Dukenburg enthousiast weten: “Ons assortiment is tegenwoordig veel breder en gevarieerder geworden maar we blijven in de basis natuurlijk nog altijd die ambachtelijke slager.

Dat betekent dat u bij ons altijd het beste kwaliteit vlees koopt. Lekker, vers en mals! Tevens worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt! Kwaliteit als vanouds met de smaak van nu, zou je kunnen zeggen.” Met de producten Beef Best en Pork Best willen ze zich daarnaast onderscheiden op gebied van duurzaamheid en producten leveren zonder toevoegingen! 

En als je voor hun toonbank in het Winkelcentrum staat, dan loopt het water je al snel uit de mond en begrijp je wat ze bedoelen. Ze willen u tevens graag inspireren door de heerlijke suggesties voor lekkere maaltijden en geven u graag een goed bereidingsadvies. De Verstegens hebben aandacht voor lekker op een puur ambachtelijke wijze! Wat dacht u van de lekkere actie: 2e kilo Balkenbrij voor de helft van de prijs! 

Meer informatie: www.slagerijrayverstegen.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen