Inspiratie- en netwerkbijeenkomst voor de binnenstadondernemers

Van onze redactie
10 oktober 2023

Op dinsdagavond 31 oktober 2023 is er de grote inspiratie- en netwerkbijeenkomst voor de binnenstad. Tijdens de bijeenkomst word je als ondernemer meegenomen in de binnenstad van nu én de toekomst.

De organisatie: "Samen met jou en andere ondernemers denken we deze avond na over onderwerpen zoals bereikbaarheid, groen, levendigheid en leefbaarheid.

Het gaat goed met de binnenstad en het kan nog altijd beter. Denk aan ontwikkelingen op het gebied van bereikbaarheid, groen, levendigheid en leefbaarheid. Dit bespreekt gemeente Nijmegen graag samen met je. Daarom organiseren we de grote inspiratie- en netwerkbijeenkomst voor de binnenstad op dinsdagavond 31 oktober 2023.

Laat je verrassen door de visie van ‘Straat-o-loog’ Pim van den Berg. Hij laat zien welke kansen er liggen voor de binnenstad. Daarnaast is er volop ruimte om andere ondernemers te ontmoeten en om ervaringen uit te wisselen."

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot en met 31 oktober.

MELD JE HIER AAN VOOR DE BIJEENKOMST

Datum: 31 oktober 2023
Locatie: Stadhuis, Korte Nieuwstraat 6, 6511 PP Nijmegen
Tijd: 19.00 uur - 21.15 uur, met aansluitend netwerkborrel

Het programma is als volgt:
19.00 uur Inloop
19.30 uur Start inhoudelijk deel:

  • Opening door wethouder John Brom, met gespreksleider Mathijs Buddingh. Wat zijn de ambities van de wethouder en welke aanpak wil hij daarbij gebruiken?
  • Presentatie door Straat-o-loog Pim van der Berg. Aan de hand van vele foto’s van Nijmegen en andere steden laat Pim zien wat kansen en verbeterpunten zijn voor de Nijmeegse binnenstad.
  • Presentatie ‘Koers voor de binnenstad’ door stedenbouwkundige Paul Goedknegt. Wat is de toekomst van onze binnenstad? Hoe gaan we investeren in onze binnenstad? Wat doen we al, wat wordt beter.
  • Ondernemers op het podium. Leren van en geïnspireerd worden door de ervaringen van collega-ondernemers uit de binnenstad.

21.15 uur Netwerkborrel tot 22.00 uur


Dit bericht delen:

Advertenties