Hengelsportbeurs Oosterhout op 29 oktober

Van onze redactie
11 oktober 2023

Op zondag 29 oktober 2023 zal voor de 9de keer de Hengelsportbeurs Oosterhout plaatsvinden. De bezoekers kunnen struinen in 2 grote zalen tussen het enorme aanbod aan hengelsportmateriaal. Of uw voorkeur nu ligt bij het karper-, roof-, wit-, commercial-, vlieg- of zeevissen, er zal altijd iets te vinden zijn!

Ook dit jaar is het weer een mooie mix van 2e hands verkopers en winkeliers met nieuwe hengelsportartikelen. De winkeliers zullen tijdens de beurs prachtige aanbiedingen hebben. U kunt deze dag dan ook voor weinig geld uw tacklebox en uitrusting aanvullen. Ook op het gebied van aas en voer zal er genoeg te vinden zijn.

Bent u op zoek naar een hengel, molen, tas, viskoffer, stoel, tent, kunstaas, boilies of partikels? Kom dan zeker een kijkje nemen, want wellicht dat u het hier kunt vinden! In het dorpshuis kunt u onder het genot van een hapje en drankje (voor eigen rekening) gezellig een praatje maken met collega-vissers.

De entree voor deze beurs in Oosterhout (Nijmegen) bedraagt € 2,50 pp incl. een kopje koffie. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een ouder/verzorger mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis. Om exact 10:00 uur gaan de zalen open.

Voor meer info kijk op: www.hengelsportbeurs-oosterhout.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen