Moenen Delicatesse geeft aan genieten een extra betekenis!

Van onze redactie
4 oktober 2023

Een heerlijke kaasfondue, borrelplank, of kaasplankje met bijzonder lekkere Franse kazen. Voor de liefhebber van een zoet dessert en kaasplankje is er nu de Dolce Ricotta met koffie, amandel, peer of bosbessen. Echt heerlijk! Ook de Fior de Arancia is een lust voor het oog en tongstrelend.

De passende wijnen tegen de juiste prijs vindt u ook bij Moenen Delicatesse in de Moenenstraat. Een Voga Italia Prosecco brengt ieder in de feeststemming. Limoncello is bekend, maar een Mandarinello en Limoncioccolat zijn echte aanraders; ook om cadeau te geven! Kom zeker proeven en raak overtuigd.

De noten-, kaas-, olijven- en wijnspeciaalzaak is altijd wel bezig met het samenstellen van de lekkerste cadeaupaketten Komt u gerust eens binnen en laat u helpen met het samenstellen van uw cadeau dat u uiteraard eerst ook geproefd heeft. Natuurlijk kan de bezorging binnen Nijmegen en omgeving gemakkelijk voor u geregeld worden.

Wees er vroeg bij om teleurstelling te voorkomen. In de winkel staan al mooie verschillende hartige en zoete cadeaus voor u klaar. Een bier-, wijn- of Italiaans cadeau: alles is mogelijk! Moenen Delicatessen geeft genieten een extra dimensie!

Meer info op www.moenendelicatessen.nl of bel 024-6630889.
Kijk ook op de Facebookpagina en Instagrampagina.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen