Politie geeft jonge verdachten mishandeling laatste kans zich te melden

Van onze redactie
29 september 2023

De politie roept de 3 jongemannen die op 17 juli tijdens de Vierdaagsefeesten een meisje mishandelden op zich te melden. Ze krijgen hier een week de tijd voor; daarna worden de beelden met de jongens herkenbaar op tv en het internet gedeeld.

De politie plaatst het volgende op social media: "Dit is een oproep aan drie jonge mannen die op maandagavond 17 juli met zijn drieën een meisje hebben mishandeld. Jullie waren die avond op het festival in het Hunnerpark in Nijmegen. Een van jullie stootte met zijn elleboog in de rug van een bezoekster. Na de tweede keer zei ze er iets van en kreeg ze een duw van een van jullie, gevolgd door gescheld en klappen in haar gezicht en tegen haar hoofd.
 
Wellicht hebben jullie jezelf al voorbij zien komen op TikTok. Daar is een filmpje van de mishandeling rondgegaan. Dat filmpje hebben wij ook gezien. We laten hier nu een beeld zien waarop jullie gezicht onherkenbaar is gemaakt. We denken namelijk dat jullie heel goed weten dat wat er die avond is gebeurd, en anders dat jullie jezelf ook op deze geblurde foto wel herkennen. We willen jullie een week de kans geven je te melden voor we de beelden openbaar maken en het voor iedereen zichtbaar is dat het om jullie gaat.
 
Mocht je nog twijfelen, dan hieronder nog wat specifieke informatie:
 
Jongen 1: Jij hebt een bos donker krulhaar. Je droeg een lichtblauw shirt en een zwarte jas. Je droeg een crossbody tas met een rode streep op het hengsel.
 
Jongen 2: Jij had al net zo’n bos donker krulhaar. Je droeg een zwarte jas met een wit logo op je rechter schouder. Mogelijk is je jas van The North Face.
 
Jongen 3: Ook jij hebt donker krulhaar en droeg die avond een donkere, gewatteerde jas met capuchon. Ook jij droeg een crossbody tas, een zwarte."
 
De jongens hebben een week zich te melden bij het politiebureau in de Stieltjesstraat. Bellen kan naar 0900-8844. Ook mensen die de beelden gezien hebben en de jongens herkennen, kunnen contact opnemen met de politie. Vermeld dan dat het om zaak 2023360481 gaat. Als binnen een week niet bekend is wie de jongens zijn, worden de beelden zonder blur gedeeld. Dit betekent dat de jongens en de mishandeling voor altijd online te vinden zijn.

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen