Bezoek de Open Ateliers in Nijmegen-Oost op 1 en 8 oktober

Van onze redactie
25 september 2023

Op 1 en 8 oktober stellen 21 beeldend kunstenaars uit Nijmegen-Oost hun ateliers weer open van 12:00-17:00 uur. Voor iedere geïnteresseerde is er de mogelijkheid om een aantal of alle adressen te bezoeken om te zien hoe en waar deze kunstenaars werken, hun nieuwe werk te bekijken, kennis te maken en vragen te stellen. Kopen kan natuurlijk ook.

De afgelopen jaren waren de atelierdagen een groot succes. Er is een grote diversiteit aan kunstenaars. Dit jaar zijn er veel nieuwe deelnemers. Dit maakt het voor de bezoekers extra interessant.

Ook dit jaar is er weer een overzichtsexpositie in de etalage van Albert Heijn aan de Daalseweg 200 (tussen de winkel en Wanco). Iedere kunstenaar heeft daarvoor een speciaal werk gemaakt.

Hier hangt ook informatie over de ligging van de ateliers en men kan van daaruit een keuze maken voor de te volgen route. In de ateliers liggen ook flyers met alle informatie.

 Deelnemende kunstenaars: Andrea Hofsteede , Christina van Lokven, Diederik Grootjans, Dieke Coumans, Doro Krol, Ellen van der Wal, Frank Tarenskeen, Gaby Haerkens, Gé Langhout, Helma Mostart, Hennita Jaspers, Ineke van Middelkoop, Ingrid Sewpersad, Jac Splinter, Liesbeth van Bakel, Margot van Neerven, Marian van Lookeren, Mieke Koenen, Milou Blankenheym, Mirjam Rotshuizen en Sjaak Kaashoek.

Meer informatie over de kunstenaars is te vinden op 

http://openateliersnijmegenoost.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen