Vrolijke voorstelling 'De kunst van ouder worden'

Van onze redactie
21 september 2023

De kunst van ouder worden is een voorstelling over ouder worden en daar iets moois van maken, ondanks de minder leuke kanten. Zondagmiddag 24 september om 15.30 uur speelt het KUStheater, met vrienden, deze vrolijke voorstelling in De Lindenberg.  Reserveren via www.delindenberg.com/kustheater. Het kost drie euro en daarvoor krijgt de bezoeker theater, muziek, dans en een drankje.

De Kunst van Ouder Worden is een lichtvoetige voorstelling over ouder worden en daar iets moois van maken, ondanks de minder leuke kanten. Gebracht door Stichting KUS met theater, muziek en dans. 

Oud zijn doet vaak pijn. Het lichaam werkt slechter, mensen gaan dood, verwachtingen moeten bijgesteld, en ander verdrietigs moet worden verwerkt. Wat doe je dan? Hoe maak je er wat van?

Oud-medewerkers van de vroegere directeur van een cultureel centrum ontmoeten elkaar in de bus op weg naar zijn herdenkingsbijeenkomst. Ze laten daarbij hun vitaliteit en levenslust zien, ondanks alle problemen van ouder worden.

Regie: Gerard Elsschot

www.stichtingkus.nl

Reserveren via www.delindenberg.com/kustheater. Het kost drie euro en daarvoor krijgt de bezoeker theater, muziek, dans en een drankje.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen