Coffeeted in de Moenenstraat heeft 200 theesoorten en 30 soorten heerlijke koffie!

Van onze redactie
20 september 2023

Bij de koffie- en theespeciaalzaak Coffeeted in de Moenenstraat 20 in Nijmegen kunt u uitstekend terecht voor meer dan 200 soorten thee en 30 soorten espresso, single origine en melange koffiebonen.

Tel daarbij op de koffiezetmachines van Gaggia, Nivona, Quick Mill, Ascaso en Sage en barista-tools van bekende merken zoals Bialetti, Chemex en Hario en u begrijpt dat u bij een team van specialisten aanbeland bent! Op de Moenenstraat 20 gaan ze alleen maar voor de beste kwaliteit en testen ze voor u producten uit de hele wereld! Zo wordt namelijk tevens bepaald in welke koffiezetmethode de boon het beste tot zijn recht komt. En natuurlijk proef je dat! 

Wist u dat Coffeeted nu al bezig is met de herfst? Zo is er de Herfst Koffie met aardse en kruidige tonen. Maar ook de bijpassende Herfst Zoetigheden als Cannoli, chocolade en chocolademelk, waar u uit diverse overheerlijke soorten kunt kiezen, worden binnenkort zeker hot! Mmm, heerlijk!

Tevens heeft Coffeeted voor u een heerlijk assortiment geschenkblikken en cadeauverpakkingen van alleen maar de beste kwaliteit thee. Leuk om te geven en ook om te krijgen! Wist u dat u ook met de speciale koffiesiroop zoals de Pumpkin Spice uw koffie een herfsttint kunt geven?! 

Kijkt u maar eens voor meer info op www.Coffeeted.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen