Parkinson Weekend in Nijmegen

Van onze redactie
19 september 2023

In het weekend van 22-24 september staat Nijmegen volledig in het teken van de ziekte van Parkinson. De ziekte van Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte van de wereld.

Aanleiding voor het weekend is de NWO Stevinpremie die ambassadeur prof. dr. Bas Bloem en zijn team toegekend kregen het afgelopen jaar. ParkinsonNL is aanwezig tijdens dit weekend, omdat het enorm belangrijk is om meer bekendheid te geven aan deze ziekte.

Schrijf je in
Tijdens het driedaagse weekend zijn er talloze activiteiten voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun naasten en alle andere geïnteresseerden. Bekijk de video alvast. En schrijf je in.

Je kunt je aanmelden voor diversie activiteiten op de verschillende dagen. Je ontvangt dan een digitaal ticket. Als je interesse hebt in een activiteit, meld je dan snel aan. Er geldt namelijk een maximum aantal deelnemers.

Interesse in het Parkinson Weekend en wil je meer lezen, andere sfeervideo’s bekijken en het programma inzien? Dat kan via deze link:

ParkinsonNL wil zo snel mogelijk de ziekte afremmen en genezen en tegelijk de zorg verbeteren voor mensen die nú parkinson hebben. Daarom investeert men in onderzoek en innovaties die het verschil maken voor mensen met parkinson.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024