Nijmeegse producer Emiel333’s brengt nieuwe Trance-track uit

Van onze redactie
18 september 2023

Opkomend Nijmeegs producer Emiel333 brengt de nieuwe Trance-track ‘Epic Awakening’ uit op 6 oktober 2023! Een epische openbaring van de zintuigen.

Nijmegen-Emiel333 brengt Trance naar een nóg hoger niveau met zijn nieuwe release op 6 oktober 2023. Als opkomende producer in de elektronische muziekwereld, kondigt hij vol enthousiasme de release aan van zijn nieuwe single ‘Epic Awakening’. Deze emotionele en uplifting track belooft een feest van herkenning te zijn voor fans van Trance-muziek, met een prominente beat, epische melodieën en emotionele progressies. 

Emiel333 heeft met zijn typische geluid een uitstekende balans gevonden voor de dynamiek en emotie in de muziek. Emiel heeft zijn passie voor muziek al jarenlang gevolgd en kan hierin volledig zijn gevoel kwijt. “Ik wil Trance-muziek opnieuw in de schijnwerpers zetten en met deze track gaat dat zeker lukken”, aldus Emiel. 

Met de release van ‘Epic Awakening’ is Emiel333 klaar om de hitlijsten te bestormen en het publiek te verrassen. Deze single zal beschikbaar zijn om te streamen en te downloaden op alle belangrijke platforms, zoals Spotify en Apple Music, vanaf vrijdag 6 oktober 2023. Emiel333 nodigt iedereen uit om de track te beluisteren en hem te laten weten wat ze ervan vinden. Meer info op het Instagram-account van Emiel333.

Pre-save release.


Dit bericht delen:

Advertenties