Inloopavond definitief ontwerp Vijfknoop op 19 september

Van onze redactie
13 september 2023

Deze avond gaat over het definitieve ontwerp van de Vijfknoop en het ontwerpbestemmingsplan ontsluiting Tunnelweg-Kauwstraat.

Informatie op de inloopavond
Om de herinrichting van de Vijfknoop mogelijk te maken, is voor een klein deel van het project een nieuw bestemmingsplan noodzakelijk. Het gaat hierbij over de nieuw aan te leggen weg langs Vissers Meubelen vanaf de Tunnelweg richting Kauwstraat.

De gemeente Nijmegen licht de planning en de inspraak-procedure op het ontwerpbestemmingsplan toe: "Daarnaast informeren wij u over de projecten aan de westzijde in het Westerkwartier: het voormalig UWV-gebouw en de nieuwe westentree van het station. De globale planning van de bouw wordt toegelicht en we geven aan hoe we omgaan met bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid. Ook geven we aan hoe we u daarover op de hoogte houden."

Er is geen gezamenlijk programma. Tijdens de avond staan er panelen in de zaal waarop alle informatie staat afgebeeld. Medewerkers van Van Gelder, NEOO en de gemeente Nijmegen staan u bij de panelen graag te woord. U bent tussen 19.00-20.30 uur welkom met al uw vragen en opmerkingen.

Datum, locatie en aanmelden
  • Dinsdag 19 september 2023
  • Wijkcentrum Titus Brandsma, Tweede Oude Heselaan 386 in Nijmegen, tussen 19.00-20.30 uur.

Komt u naar de avond? Meld u dan aan via onderstaande link. Het is voor de gemeente prettig om te weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten. Aanmelden is niet verplicht.

AANMELDEN VOOR INLOOPAVOND 19 SEPTEMBER

Heeft u vooraf vragen? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar stationsgebied@nijmegen.nl

Eerdere bijeenkomsten, video's en documenten


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen