Bruisende 'Dag van Noord' op 17 september!

Van onze redactie
11 september 2023

Zondag 17 september organiseert het burgerinitiatief ‘Gezond in Noord’ een interactieve dag vol activiteiten onder de naam De Dag van Noord. Inwoners van Nijmegen Noord, zowel aan de kant van Oosterhout als bij Lent, kunnen hier hun licht opsteken over wat er zoal te doen is in de wijk.

Gezondheid is meer dan alleen de fysieke lichaamsfuncties. Het gaat ook over mentaal welbevinden, zingeving, genieten van het leven, zelfzorg en meedoen in de samenleving. Op de Dag van Noord worden verschillende soorten workshops, voorstellingen en informatiekraampjes aangeboden. Bezoekers kunnen gaan ervaren wat bepaalde activiteiten of initiatieven inhouden en zal er aandacht zijn voor vraag en aanbod in de wijk. Een spreekstalmeester zal dit op een inspirerende wijze aan elkaar praten en er is een interactieve aanbod/vraag-wand voor de wijk geïnstalleerd.

De Dag van Noord vindt plaats in het voorzieningenhart De Ster, Queensstraat 37b1 te Lent van 13.00 tot 16.00 uur. De Dag van Noord kwam tot stand in samenwerking met bewoners uit Noord, de Stip, #bindkracht10, #ggdgelderlandzuid en de #han.
Meer info is te verkrijgen via dagvannoord@outlook.comdagvannoord@outlook.com

.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024