Het Jongerenlab in Nijmegen centrum zoekt creatieve hulp!

Van onze redactie
9 september 2023

Het Jongerenlab is er voor jongeren vanaf 18 tot 27 jaar die vragen hebben en/of het leuk vinden om sociale contacten op te doen. Jongeren- en opbouwwerker Tess: "We hebben een breed programma aan activiteiten voor en door jongeren. Daarbij willen de activiteiten zo laagdrempelig houden, waardoor we geen vergoeding vragen en soms creatief moeten zijn met ons budget. Dit doen wij ook omdat de jongeren die komen niet altijd breed hebben en zij zo een plek hebben om wel bezig te kunnen zijn."

Creatieve inloop
"Nu willen we op korte termijn gaan starten met een creatieve inloop voor en door jongeren. Boetseerklei en attributen om hiermee te werken is iets waar wij nog op zoek naar zijn. Daarbij zouden wij het ook leuk vinden om met iemand die hier iets over kan/wil vertellen. Het gaat over 12 september van 19:00 - 21:00 uur in het Jongerenlab (Van Berchtenstraat 3b)."

Ben/ken jij iemand die boetseerspullen zelf heeft liggen en dit wil doneren aan het Jongerenlab? Ben/ken jij iemand die het leuk vindt om jongeren een avondje iets te leren over boetseren en kun jij vrijwillig daarin iets betekenen op dinsdag 12 september van 19:00 - 21:00 uur? Heb jij andere creatieve attributen die je wellicht wil/kunt doneren aan het Jongerenlab?

App naar Tess Hendriks: 06-45727158 of mail naar tess.hendriks@bindkracht10.nl

Meer info vind je op:
www.bindkracht10.nl/locatie/centrum/jongerenlab


Dit bericht delen:

Advertenties