Roadkill Rollers zoeken nieuwe leden

Van onze redactie
8 september 2023

Nijmegens eigen Roller Derby vereniging, Roadkill Rollers, zoeken nieuwe ledenstart.

Op vrijdag 22 september organiseren de Roadkill Rollers een open avond in sporthal de Horstacker (Horstacker 1401), voor iedereen die interesse heeft in Roller Derby.

De avond begint vanaf 19.30 uur met een introductie over Roller Derby. Daarop volgend zal er een basistraining zijn voor alle geïnteresseerden. Het beste van alles? Geen ervaring of eigen skates nodig!

Deelname en lenen van materiaal is gratis. Meld je aan via info@roadkillrollers.nl

Tijdens de open avond zullen de Roadkill Rollers je de basis leren van het spel en een korte demonstatie geven. Daarna is het de beurt aan de deelnemers om zelf de skates aan te trekken. Voor deze avond kunnen deelnemers materialen lenen. Het is dus niet nodig om eigen skates en bescherming te hebben. Denk je nu, ‘maar ik kan helemaal niet skaten’? Dat is geen probleem. Tijdens het zogenaamde start traject wordt je alles geleerd wat je moet weten om veilig te kunnen skaten. Remmen, veilig vallen en opstaan. Heb je interesse in Roller Derby maar niet als skater? Dan ben je op deze avond ook welkom om kennis te maken met de vereniging!

Enthousiast na de open avond? Dan kun je vanaf dinsdag 26 september gelijk mee in het traject. Voor een contributie van slechts €27,50 per maand train je twee keer per week, dinsdag en vrijdag avond, mee met de Roadkill Rollers. Tijdens het traject wordt je alles geleerd wat je nodig hebt om te kunnen skaten en Roller Derby te spelen.

Wil je graag kennis maken met roller derby, en/of het zelf proberen? Dan is sporthal De Horstacker de plaats waar je moet zijn. Schrijf je in via info@roadkillrollers.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen