Operette Iolanthe van Gilbert en Sullivan uitgevoerd door Carmina Ludicra

Van onze redactie
6 september 2023
De feeëriekste operette van Gilbert en Sullivan ter wereld wordt op 20 oktober (20.00 uur) en 21 oktober (14.00 en 20.00 uur) uitgevoerd door het komische, absurde maar bovenal muzikale Carmina Ludicra in Lindenberg Nijmegen. Koop nu je kaartjes! Ga naar www.iolanthe.nl
De hogerhuisleden zijn dan wel woest aantrekkelijk, maar de feeën blijven liever bij ze uit de buurt, anders eindigen ze straks net als Iolanthe: 25 jaar geleden trouwde zij met een mens – een halsmisdaad volgens de feeënwet –  waarna ze voor straf haar man moest verlaten en werd verbannen uit de feeënwereld. En om nou de rest van je eeuwige leven te vertoeven op de bodem van een modderige sloot… Dat gaat je op den duur ook de neus uit komen.
Vlak voordat ze verdween bracht Iolanthe nog een zoon ter wereld: Strephon. Nu volwassen, wilt Strephon trouwen met zijn grote liefde Phyllis, echter weet Phyllis niet wie Strephon nu echt is. Ook is Strephon niet de enige die vecht voor de liefde van Phyllis. Hoe eindigt dit betoverende verhaal in feeënland?
 

Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024